Nicolle van KNhus: “Heel veel mensen vinden deze kaartjes ontzettend leuk”

Nicolle van KNhus: “Heel veel mensen vinden deze kaartjes ontzettend leuk”

30 augustus 2017

In de Haverstraatpassage vind je KNhus, een winkel vol stoere kleding en woonaccessoires. Nicole Timmers, één van de mede-eigenaren, vertelt waarom de kaartjes van MO-CA zo leuk zijn.

Nicole is enthousiast over allerlei producten in de winkel, maar de kaartjes van MO-CA springen er toch wel uit. “Deze kaartjes zijn van een Nederlands bedrijf, van een moeder en dochter,” vertelt Nicole. “Ze werken met verschillende fotografen en bedrukken dat dus op canvaspapier. Dit is heel erg leuk om aan zo’n klembord te hangen of om op de muur te plakken.”

Eigen collage

“Het unieke is dat je je eigen collage kan maken. Het is geen kant en klaar iets. Je kan het ook wisselen en daarom vinden heel veel mensen het ontzettend leuk. En als je het zat bent, dan verplaats je het zo naar de slaapkamer of je geeft het aan iemand weg als cadeautje. Je kan het gewoon eindeloos gebruiken, omdat je het zo aan de muur kan hangen.”

De koopman KNhus

Used look

“De kaartjes zijn allemaal gekreukt, een beetje een used look en dat verkopen we heel erg goed. Klanten kopen vaak meerdere tegelijk en vinden het soms heel lastig om te kiezen. Ik had er eerst veel meer op de muur hangen, maar die zijn allemaal verkocht. Dan zeggen ze ‘ja die wil ik hebben’ en dan haal ik hem van de muur af.”

Leuk als cadeau

“De klanten zijn heel divers, wel mensen die met interieur bezig zijn, instagramfoto’s bekijken, woonbladen lezen. Het is wel een heel breed publiek, van jong tot 50+, vooral mensen die een passie hebben voor interieur vinden dit leuk. Daarnaast is het ook heel leuk als cadeau. De prijzen zijn leuk en als je weet dat iemand al wat heeft, dan kun je het er gewoon aan toevoegen.”

De koopman KNhus

Van klein tot groot

“Je hebt verschillende formaten en dat gaat van ansicht-formaat tot posterformaat. De prijzen gaan van €3,95 voor de kleintjes tot €44, 95. Maar je kan nog groter, als jij een afbeelding mooi vindt dan kun je dat aangeven en bestellen wij het voor je.”

Share this post