Canvas vintage

Een canvas met een vintage look, die mag niet ontbreken in jouw huis! Bij More than Canvas vind je een uitgebreid assortiment aan mooie canvasdoeken met een vintage look. Ideaal om op te hangen in bijvoorbeeld jouw woonkamer of een andere ruimte.

Onze canvas collectie

Onze canvas komt aan zijn vintage look doordat het is gemaakt van een verweerd en verouderd canvasdoek met een gekreukt uiterlijk. De doeken zijn voorzien van verschillende mooie afbeeldingen. Er zit vast iets voor je bij! Wat dacht je van een mooie canvasdoek met een afbeelding in de stijl van:

Een canvas met eigen foto

Daarnaast hebben we leuke canvas met inspirerende teksten. Ook is het mogelijk om een canvas te laten maken met een eigen foto. Er zijn diverse mogelijkheden. Je bepaalt zelf het soort rand, de afwerking en de afmeting van jouw eigen gepersonaliseerde doek. Al onze doeken bevatten een gekreukte uiterlijk, maar ook een glad uiterlijk is mogelijk. Je kunt dit aangeven bij je bestelling.

Neem een kijkje in onze webshop

Laat je verrassen door ons bijzondere assortiment canvas met vintage look. Naast dirty old canvas verkopen we ook diverse leuke woonaccessoires en vind je diverse benodigdheden voor het ophangen van jouw canvas, zoals tape, klemmen en spijkers. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, heb je deze meestal binnen 2 tot 5 werkdagen binnen. Bestel je voor 70 euro of meer? Dan versturen we jouw bestelling gratis naar je op! Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of ons online contactformulier. We zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00.