VOORJAARSWORKSHOP

Op 26 Maart a.s. komt Elsbeth Slotboom een voorjaarsworkshop geven bij Mo-Ca.

Graag nodigen wij jullie uit met koffie en thee en natuurlijks iets lekkers erbij.

Schrijf je nu in via onze mail voor de workshop vogeltjes maken of hartjes.(zie foto’s hieronder)

(Max. 15 personen)

Tijd: 19.30
Locatie: Watermanstraat 118, 7324 AK Apeldoorn
Kosten: €37,50

Bij vragen neem gerust contact op: info@mo-ca.nl

 


HELLO WINTER

20 november 18.30-21.00

Pop-up shopavond van Fashion Truck,
Azibi Ibiza & Mo-Ca met originele kadootjes
en fashion items voor de december maand
of om natuurlijk zelf te shoppen! De eerste
30 bezoekers krijgen een goodiebag!MO-CA HOME

Met trots kunnen wij jullie eindelijk vertellen met wat voor leuks wij bezig zijn!
16 maart krijgen wij de sleutel voor onze pop-up store!
Dit is al een lange tijd een wens van ons en met deze kans wordt het werkelijkheid.
Wij gaan heel hard ons best doen om woensdag 21 maart de deuren te openen aan deKoninginnelaan in Apeldoorn ?Openingstijden en dagen volgen!

Graag tot daar!

Liefs team Mo-Ca

 


Nicolle van KNhus: “Heel veel mensen vinden deze kaartjes ontzettend leuk”

30 augustus 2017

In de Haverstraatpassage vind je KNhus, een winkel vol stoere kleding en woonaccessoires. Nicole Timmers, één van de mede-eigenaren, vertelt waarom de kaartjes van MO-CA zo leuk zijn.

Nicole is enthousiast over allerlei producten in de winkel, maar de kaartjes van MO-CA springen er toch wel uit. “Deze kaartjes zijn van een Nederlands bedrijf, van een moeder en dochter,” vertelt Nicole. “Ze werken met verschillende fotografen en bedrukken dat dus op canvaspapier. Dit is heel erg leuk om aan zo’n klembord te hangen of om op de muur te plakken.”

Eigen collage

“Het unieke is dat je je eigen collage kan maken. Het is geen kant en klaar iets. Je kan het ook wisselen en daarom vinden heel veel mensen het ontzettend leuk. En als je het zat bent, dan verplaats je het zo naar de slaapkamer of je geeft het aan iemand weg als cadeautje. Je kan het gewoon eindeloos gebruiken, omdat je het zo aan de muur kan hangen.”

De koopman KNhus

Used look

“De kaartjes zijn allemaal gekreukt, een beetje een used look en dat verkopen we heel erg goed. Klanten kopen vaak meerdere tegelijk en vinden het soms heel lastig om te kiezen. Ik had er eerst veel meer op de muur hangen, maar die zijn allemaal verkocht. Dan zeggen ze ‘ja die wil ik hebben’ en dan haal ik hem van de muur af.”

Leuk als cadeau

“De klanten zijn heel divers, wel mensen die met interieur bezig zijn, instagramfoto’s bekijken, woonbladen lezen. Het is wel een heel breed publiek, van jong tot 50+, vooral mensen die een passie hebben voor interieur vinden dit leuk. Daarnaast is het ook heel leuk als cadeau. De prijzen zijn leuk en als je weet dat iemand al wat heeft, dan kun je het er gewoon aan toevoegen.”

De koopman KNhus

Van klein tot groot

“Je hebt verschillende formaten en dat gaat van ansicht-formaat tot posterformaat. De prijzen gaan van €3,95 voor de kleintjes tot €44, 95. Maar je kan nog groter, als jij een afbeelding mooi vindt dan kun je dat aangeven en bestellen wij het voor je.”


✿ INTERIEURS GEZOCHT!! ✿
✿ BRAND REP SEARCH 2017 ✿

17309459_786053078210122_3646070651200418079_n

Wil jij ons team versterken en ook Brand Rep worden?

△Kijk dan snel op onze instagram of facebook pagina ▽

△ Wat Krijg Je? ▽
• Je ontvangt als eerste verschillende gratis canvas kaarten en posters van onze nieuwste collectie en 25% Korting op alle items in onze webshop tot 31-12-2017
• Het enige wat je hoeft te doen is eens per week een foto plaatsen van onze canvas kaarten en posters in jouw huis
• Meedoen kan als je regelmatig interieur foto’s plaatst & natuurlijk gek bent op onze canvas kaarten en posters! ????

➳De zoektocht is wereldwijd geopend & stopt zondag nacht ☆

△ GOOD LUCK △ #brandrep #brandrepsearch


Leuke blog geschreven over ons door Hilde van de muurstylist.nl
Hieronder de blog over ons, neem snel een kijkje op de muurstylist.nl voor meer leuke blogs!

PicMonkey Image 3 posters

Goedemorgen! Ook deze week zijn we (eindelijk) weer van de partij. De eerste maand van het jaar is alweer bijna voorbij. Wat vliegt de tijd, hè? Het voelt net alsof we gisteren nog met een oliebol in de hand naar het vuurwerk zaten te kijken… Maar goed, back to business. We hebben de afgelopen tijd een aantal ontzettend leuke producten binnengekregen, die we graag even aan jullie laten zien. Het zijn vooral eigenlijk allemaalposters, die we jullie echt niet konden onthouden. We hebben ze allemaal bij elkaar geraapt en zullen ze in dit artikel met je delen. 

De laatste tijd zie je ontzettend vaak mooie posters met quotes, landschappen of leuke prints voorbijkomen. Ik vind altijd alles mooi en wil ook altijd alles hebben. Ik hou vooral van posters met leuke prints of een grappige quote. Wat bij mij echter vaak een beetje het probleem is, is dat ik nooit zo goed weet waar ik met de posters heen moet. Ik vind het wat zonde om ze met een plakbandje aan de muur of deur te hangen, maar vind het ook niet altijd handig (en vooral niet origineel) om de posters in te lijsten. Ik moet hier dus nog even een andere oplossing voor bedenken, zoals zo’n muur met kurk bijvoorbeeld. Dat lijkt me echt ideaal. Er zijn namelijk zoveel mooie posters en websites, die ze aanbieden… In deze post laten we je producten zien, die we toegestuurd hebben gekregen van twee websites: Juniqe.nl en Mo-Ca.nl.

POSTERS JUNIQE

Misschien ben je al wel bekend met de website Juniqe.nl. Ze hebben echt prachtige poster in hun assortiment, die door verschillende designers zijn ontworpen. Hun posters zijn op verschillende materialen verkrijgbaar en zijn zelfs ook afdrukbaar op bijvoorbeeld notitieblokjes en kleding. Erg leuk! Wij mochten een aantal posters uitzoeken en dat hebben we gedaan. We vonden het echt ontzettend lastig om onze favoriet te kiezen, want ze hadden ZO VEEL KEUS! We hebben de posters al besteld vóór Kerst en daarom zijn het vooral posters met een kerst-achtig/winterachtig sfeertje. Toch wilden we ze jullie even laten zien. Ze zijn namelijk supermooi!

PicMonkey Image

We zijn helemaal verliefd op dat hertje, zo schattig! En waar doet jullie die quote aan denken? ???? Alle drie  zijn erg strak en scherp afgedrukt op stevig posterpapier en ze zijn allemaal 20 x 30 centimeter groot, waardoor ze goed in de meeste lijsten passen. Wij vinden ze ontzettend leuk en hebben de eerste twee al tijdens Kerst als decoratie gebruikt. Die met het konijntje is leuk voor de lente (die hopelijk bijna komt!). We kunnen jullie de posters van Juniqe zeker aanraden en je moet dan ook zeker even een kijkje nemen op deze leuke website!

Poster Bambi // Poster Filthy Animal // Poster Konijn

POSTERS MO-CA

Mo-Ca klinkt je misschien wat onbekender in de oren. En dat is eigenlijk heel erg jammer, want ze bieden ontzettend leuke producten aan. Je hebt echt een hele ruime keuze uit verschillende printjes en teksten en ze spelen erg goed in op de trend van nu. De posters van Mo-Ca.nl zijn daarnaast ook nog eens net wat anders dan anders. De meeste posters worden namelijk afgedrukt op echt posterpapier. De prints van Mo-Ca worden dat niet. Mo-Ca is namelijk de afkorting van More than Canvas en hun posters worden afgedrukt op gekreukeld canvasdoek. Ze noemen het zelf geloof ik Dirty Old Canvas. Het ziet er ontzettend leuk uit en ik had het zelf ook nog niet eerder zo gezien. De onderstaande drie printjes kregen we binnen.

PicMonkey Image 2

Echt leuke prints, hè? Ik als cactus-fan vind natuurlijk de middelste het allerleukst! Ik krijg van deze postertjes echt zin in de zomer, jullie niet? De prints zijn allemaal in een ander formaat, maar wel allemaal in een gangbare maat. Je zou ze dus prima kunnen inlijsten. Ik ga ze denk ik niet inlijsten, omdat ik bang ben dat het kreukelige effect, dat ik juist zo leuk vindt, verloren gaat. We zijn erg blij met deze mooie wanddecoratie en kunnen jullie ook zeer aanbevelen eens een kijkje te nemen op deze site!

Blad // Hello Cactus // Vlinder


• W I N •

Designers gezocht; altijd al jouw eigen ontwerp op een canvasdoek willen hebben? Grijp dan nu je kans! Deel jouw ontwerp (tekst en/of foto) met #mocakerstwinactie en maak kans op jouw eigen ontwerp afgedrukt op een canvas doek. Daarnaast nemen wij jouw ontwerp op in onze collectie! Zie voorwaarden hieronder.

Voorwaarden winactie

Door deelname aan de actie gaat de deelnemer akkoord met de volgende specifieke voorwaarden met betrekking tot de winactie: “Win jouw eigen ontwerp”.

 • Deelname aan de winactie “Win jouw eigen ontwerp” is mogelijk gedurende de periode vanaf 12 november 2016 tot en met 22 november 2016.
 • De deelnemer maakt kans op onderstaande prijs door zijn/haar eigen gemaakte ontwerp (tekst en/of foto) te posten met #mocakerstwinactie.
 • De deelnemer aan de winactie maakt kans op het winnen van een eigen ontwerp op een canvasdoek t.w.v. maximaal €119,- (130,0 x84,0 cm).
 • Aan het einde van de Actieperiode wordt de winnaar (1) door een jury bepaald op basis van originaliteit.
 • Het deelnemen aan deze actie is kosteloos (met uitzondering van de kosten voor het internetgebruik).
 • Alleen als jij de winnaar bent, ontvang je persoonlijk een bevestiging van de gewonnen prijs.
 • De winnaar kan tot uiterlijk drie maanden na bekendmaking aanspraak maken op uitreiking van de prijs. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch.
 • Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn of toestemming hebben van ouders of wettelijk voogd voor deelname.
 • Bij het winnen van deze winactie dient de winnaar een handtekening te zetten onder deze voorwaarden.
 • Elke deelnemer wordt geacht de algemene normen en waarden van het maatschappelijk verkeer en de wettelijke regels in acht te nemen. Dat wil onder andere zeggen dat er geen seksistische, pornografische, racistische en discriminerende bijdragen ingediend mogen worden of uitlatingen die beledigend, lasterlijk of kwetsend zijn.
 • De bijdragen mogen geen inbreuk maken op de persoonlijke levenssfeer van anderen. Degene die de bijdrage plaatst dient in te staan voor de toestemming voor publicatie van alle personen die op de bijdrage te zien zijn.
 • Mo-Ca gaat er vanuit dat de deelnemer beschikt over de (intellectuele eigendoms-) rechten, waaronder begrepen auteursrechten en merkenrechten, op de geplaatste bijdragen. De deelnemer vrijwaart Mo-Ca voor mogelijke aanspraken van derden ter zake. Alle rechten ten aanzien van de bijdrage – met uitzondering van de rechten op foto’s en teksten – worden op het moment van deelname door de deelnemer overgedragen aan Mo-Ca, zonder dat Mo-Ca hiervoor een vergoeding verschuldigd is. Als gevolg van deze rechtenoverdracht kan Mo-Ca de bijdrage onbeperkt gebruiken en (doen) exploiteren via welke media en in welke vorm dan ook, bijvoorbeeld maar niet beperkt tot het gebruik van de bijdrage in internetsites of overige internet toepassingen, etc. Indien voor de overdracht nog een nadere akte nodig is, zal de deelnemer hieraan zijn volledige medewerking verlenen.
 • Ten aanzien van foto’s en tekst geldt dat de rechten op het materiaal bij de deelnemer blijven. De deelnemer verstrekt aan Mo-Ca een onbeperkte licentie voor het gebruik van het materiaal, zonder dat Mo-Ca hiervoor een vergoeding verschuldigd is. Op grond van deze licentie is Mo-Ca gerechtigd het materiaal onbeperkt en voor elk doel te gebruiken en/of te (doen) exploiteren via welke media en in welke vorm dan ook, bijvoorbeeld maar niet beperkt tot internet sites of overige internet toepassingen, etc.

Mo-Ca is niet aansprakelijk voor de inhoud van door de deelnemers geplaatste bijdragen op de site. In het geval de inhoud van de door de deelnemers geplaatste bijdragen op enigerlei wijze inbreuk maakt op de rechten van derden dient de rechthebbende daarvan Mo-Ca direct op de hoogte te brengen. Mo-Ca zal vervolgens zorg dragen voor verwijdering van de betreffende bijdrage.

In het geval de informatie op de site onvolledig is of vergissingen bevat, dan kan Mo-Ca hier niet voor aansprakelijk worden gesteld.

Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de prijsvraag kunnen aan Mo-Ca gericht worden:

Mo-Ca | More than Canvas
Watermanstraat 118
7324AK Apeldoorn
Telefoonnummer: 055-5338998
Voor meer informatie: www.mo-ca.nl