Blog van Jessica van den Berg: Canvas, net even anders.

Leuke blog geschreven over ons door Jessica van den Berg
Hieronder de blog over ons, neem snel een kijkje op Jessica van den Berg voor meer leuke blogs!

JessicavdBerg

Er zijn heel veel verschillende manieren om je muur te decoreren. Maar ken je ook dit canvas product al? Dit is Canvas doek maar dan zonder lijst en geeft een extra stoere uitstraling aan je wand.

Via Instagram ontdekte ik Mo-Ca. Dit staat voor More than Canvas. Dit is een leuke webshop waar ze eigenlijk elke print die je je kunt bedenken op canvas verkopen. Ook qua maten zijn er vele mogelijkheden. Ik koos voor 3 verschillende prints in 3 verschillende maten.

moca 1.0

moca 3

Het canvas is van ruw materiaal, hierdoor blijft deze ook staan als je de print gewoon tegen een wand of in een stolp ergens plaatst. Maar in een lijst staat ook heel mooi. Mijn favoriet is de Bohemian skull print. De bloemen geven een  vrolijk zomers sfeertje.

moca 6

moca 2

Op Instagram mag ik nu een canvas print naar keuze weggeven. Wil je ook zo’n stoere canvas print winnen?

Volg dan @morethancanvas en mij @jess_vdberg op Instagram en tag twee personen onder de vandaaggeplaatste foto. Je kunt meedoen tot zaterdag 25 juni. Zondag 26juni maak ik op Instagram een winnaar bekent.

Heel veel succes!

moca 4

mijn

 

 

Share this post