Blog van Hilde (muurstylist.nl): DE MOOISTE POSTERS VAN DE AFGELOPEN TIJD!

Leuke blog geschreven over ons door Hilde van de muurstylist.nl
Hieronder de blog over ons, neem snel een kijkje op de muurstylist.nl voor meer leuke blogs!

PicMonkey Image 3 posters

Goedemorgen! Ook deze week zijn we (eindelijk) weer van de partij. De eerste maand van het jaar is alweer bijna voorbij. Wat vliegt de tijd, hè? Het voelt net alsof we gisteren nog met een oliebol in de hand naar het vuurwerk zaten te kijken… Maar goed, back to business. We hebben de afgelopen tijd een aantal ontzettend leuke producten binnengekregen, die we graag even aan jullie laten zien. Het zijn vooral eigenlijk allemaalposters, die we jullie echt niet konden onthouden. We hebben ze allemaal bij elkaar geraapt en zullen ze in dit artikel met je delen. 

De laatste tijd zie je ontzettend vaak mooie posters met quotes, landschappen of leuke prints voorbijkomen. Ik vind altijd alles mooi en wil ook altijd alles hebben. Ik hou vooral van posters met leuke prints of een grappige quote. Wat bij mij echter vaak een beetje het probleem is, is dat ik nooit zo goed weet waar ik met de posters heen moet. Ik vind het wat zonde om ze met een plakbandje aan de muur of deur te hangen, maar vind het ook niet altijd handig (en vooral niet origineel) om de posters in te lijsten. Ik moet hier dus nog even een andere oplossing voor bedenken, zoals zo’n muur met kurk bijvoorbeeld. Dat lijkt me echt ideaal. Er zijn namelijk zoveel mooie posters en websites, die ze aanbieden… In deze post laten we je producten zien, die we toegestuurd hebben gekregen van twee websites: Juniqe.nl en Mo-Ca.nl.

POSTERS JUNIQE

Misschien ben je al wel bekend met de website Juniqe.nl. Ze hebben echt prachtige poster in hun assortiment, die door verschillende designers zijn ontworpen. Hun posters zijn op verschillende materialen verkrijgbaar en zijn zelfs ook afdrukbaar op bijvoorbeeld notitieblokjes en kleding. Erg leuk! Wij mochten een aantal posters uitzoeken en dat hebben we gedaan. We vonden het echt ontzettend lastig om onze favoriet te kiezen, want ze hadden ZO VEEL KEUS! We hebben de posters al besteld vóór Kerst en daarom zijn het vooral posters met een kerst-achtig/winterachtig sfeertje. Toch wilden we ze jullie even laten zien. Ze zijn namelijk supermooi!

PicMonkey Image

We zijn helemaal verliefd op dat hertje, zo schattig! En waar doet jullie die quote aan denken? ???? Alle drie  zijn erg strak en scherp afgedrukt op stevig posterpapier en ze zijn allemaal 20 x 30 centimeter groot, waardoor ze goed in de meeste lijsten passen. Wij vinden ze ontzettend leuk en hebben de eerste twee al tijdens Kerst als decoratie gebruikt. Die met het konijntje is leuk voor de lente (die hopelijk bijna komt!). We kunnen jullie de posters van Juniqe zeker aanraden en je moet dan ook zeker even een kijkje nemen op deze leuke website!

Poster Bambi // Poster Filthy Animal // Poster Konijn

POSTERS MO-CA

Mo-Ca klinkt je misschien wat onbekender in de oren. En dat is eigenlijk heel erg jammer, want ze bieden ontzettend leuke producten aan. Je hebt echt een hele ruime keuze uit verschillende printjes en teksten en ze spelen erg goed in op de trend van nu. De posters van Mo-Ca.nl zijn daarnaast ook nog eens net wat anders dan anders. De meeste posters worden namelijk afgedrukt op echt posterpapier. De prints van Mo-Ca worden dat niet. Mo-Ca is namelijk de afkorting van More than Canvas en hun posters worden afgedrukt op gekreukeld canvasdoek. Ze noemen het zelf geloof ik Dirty Old Canvas. Het ziet er ontzettend leuk uit en ik had het zelf ook nog niet eerder zo gezien. De onderstaande drie printjes kregen we binnen.

PicMonkey Image 2

Echt leuke prints, hè? Ik als cactus-fan vind natuurlijk de middelste het allerleukst! Ik krijg van deze postertjes echt zin in de zomer, jullie niet? De prints zijn allemaal in een ander formaat, maar wel allemaal in een gangbare maat. Je zou ze dus prima kunnen inlijsten. Ik ga ze denk ik niet inlijsten, omdat ik bang ben dat het kreukelige effect, dat ik juist zo leuk vindt, verloren gaat. We zijn erg blij met deze mooie wanddecoratie en kunnen jullie ook zeer aanbevelen eens een kijkje te nemen op deze site!

Blad // Hello Cactus // Vlinder

Share this post